top of page
Buscar
  • Sandra Canudas

La practica de la meditació

La pràctica de la meditació té efectes fisiològics molt específics sobre l'organisme. Consells per meditar:

-Un bon moment per meditar és tan aviat com s'arriba o abans d'anar a dormir, encara que meditar és una pràctica que es pot fer en qualsevol moment del dia.


-Condicionar una habitació a casa teva, al jardí o en un espai on tinguis una certa amplitud i intimitat. Assegureu-vos que és un net, poques coses, l'espai ventilat que inspira calma i serenitat.




-Pots meditar en qualsevol postura, però la postura del Lotus és millor indicada per la col·locació de la columna vertebral.


-Intenta portar roba còmoda i lleugera que et permeti respirar lliurement, sense opressió.


-Una infinitat de pensaments es creuarà en la teva ment, especialment al principi. No evitar-los. Deixeu-los passar


-Per adonar-se dels beneficis de la meditació que necessita un compromís diari, una rutina, una disciplina a través de la qual la meditació es converteix en una prioritat.


-El so és una de les maneres més senzilles d'entrar en l'estat meditatiu. Si la respiració o qualsevol altre mètode és incòmode, molest, avorrit, o requereix massa força de voluntat, tracti de posar un CD amb la música que inspira i indueix la concentració, com els bols tibetans. Una altra fórmula és recitar mantres. Podeu començar amb el famós "om". És molt senzill i fàcil de transportar a un estat de concentració, meditació i Unió.


8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page